Tänk att få ha någon som alltid har tid att lyssna, som alltid vill vårt bästa och som vill hjälpa oss i livets alla situationer. I dag pratar vi om bön, backspeglar och trafikljus. Om du, precis som Koko, funderar på vad det finns för kopplingar mellan de tre sakerna, så är det bäst att du lyssnar på dagens 

I dagens avsnitt kommer vi fram till att det är mycket här i livet som de flesta av oss ser som självklart. Mat på bordet, kläder på kroppen och tak över huvudet. Men vem är det egentligen som ger oss allt detta?

Precis som alla kroppsdelar ej är lika, är vi alla människor helt unika!
I dagens avsnitt konstaterar vi att jag kan inte vad du kan och du kan inte vad jag kan.
Men Gud har en uppgift som passar för dig och en annan som passar för mig.

Att känna sig älskade och värdefulla är viktigt för oss människor.
I dagens avsnitt får Koko ta del av Bibelns beskrivning av Guds stora omsorg om oss alla.

Tänk att få vara reklamskyltar för Jesus, att få vara med och berätta att han är vägen, sanningen och livet! Koko tycker att det känns gott i hjärtat att få veta att i Guds rike, där spelar det ingen roll om vi är vuxna eller barn, där är vi alla viktiga!

I dagens avsnitt inser Koko till slut vilken fantastisk räddningsplan Gud har för oss människor! Vi diskuterar också vikten av att be om förlåtelse och vad som händer om vi inte ber varandra och Gud om förlåtelse?

Att våga ta steget och närma sig Gud, behöver man aldrig ångra. Han har bara goda gåvor som väntar på oss! Man behöver aldrig vara rädd för att det beslutet för med sig en dålig eftersmak. Dålig eftersmak får vi däremot uppleva i dagens avsnitt.

Att behandla människor som man själv vill bli behandlad, är inte alltid så lätt. Att dessutom älska dem som beter sig illa känns omöjligt. I dagens avsnitt diskuterar vi de kärleksutmaningar som Jesus gett oss och konstaterar att Jesus vill att vi ska vara kärleksspridare!

Precis som ett hus behöver en stadig grund att stå på när det stormar, behöver vi människor se till att våra liv är byggda på en stadig grund. Idag pratar vi om att Jesus är den samme igår, idag och i evighet och att han vill vara vår fasta grund i livet!

I dagens avsnitt pratar vi om att det finns en Gud som alltid har tid att lyssna på oss och som dessutom har en massa bra saker att säga till dig och mig. En av de sakerna är att vi inte behöver vara rädda, för han är alltid med oss