En stund för insidan

Söndagar 11.00
Varje vecka samlas vi till Gudstjänst.
Våra Gudstjänster pågår i ungefär 1-1,5 timma och efteråt serveras alltid ett enkelt kyrkfika med tillfälle att träffas och pratas vid.
Samlingarna innehåller mycket sång, ofta en blandning mellan både mer klassiska psalmer och nyare lovsånger. Undervsiningen eller predikan får också stort utrymme. Utifrån Bibeln lyfts olika ämnen som handlar om vad det är att leva som kristen och att tro. Vi ber naturligtvis också i Gudstjänterna, och i vår foajé finns en bönekorg där Du före Gudstjänsten kan skriva ner det Du vill att vi ska be för. En frivillig insamling till församlingens verksamhet görs också i samlingen.
Vi firar nattvard regelbundet som påminner oss om att Jesus har dött och uppstått för alla människor.

Samtidigt som Gudstjänsten pågår finns Söndagskolan för alla barn. Efter att ha varit med i Gudstjänstens inledning går de en trappa upp till en egen samling med berättelser, sång, lek och pyssel.

Oavsett om Du är en van gudstjänstbesökare eller om Du är nyfiken på vad det är för något, så är Du välkommen med.
Alla våra Gudstjänster är öppna för alla!